Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 999 CZK a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.04.2020
Vítejte na našem novém E-SHOPU
Vítejte na našem novém E-SHOPU Náš nový E-shop, který byl spuštěn před nedávnou dobou se specializuje na prodej elektroniky a domácích potřeb... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.11.2020
Seznam bezmála 50 telefonů Xiaomi, které dostanou Android 11
9. září Google uvolnil novou verzi mobilního operačního systému Android. Jako první ji pochopitelně (ještě ten den) dostaly telefony Google Pixel. Ost... číst celé
21.05.2020
Proč si vybrat digestoře Faber
Prvotřídní kvalita odsavačů Faber a dlouholetá tradice jejich prodeje v České republice nám dávají možnost poskytnout na všechny výrobky této značky n... číst celé
02.05.2020
NOVINKA SodaStream Limitovaná Edice Jet Love Raspberry
Limitovaná edice Jet Love Raspberry Limitovaná letní edice Love Raspberry je výrobník domácí perlivé vody s prémiovou výbavou laděnou do malinové ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas PC Games Group s.r.o., se sídlem, Varhánkova 1240 IČ: 07114591, zapsaná u Krajského soudu soudu v Brně, oddíl C, vložka 106222 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Seznam bezmála 50 telefonů Xiaomi, které dostanou Android 11
12.11.2020
Seznam bezmála 50 telefonů Xiaomi, které dostanou Android 11
9. září Google uvolnil novou verzi mobilního operačního systému Android. Jako první ji pochopitelně (ještě ten den) dostaly telefony Google Pixel. Ost... číst celé
Proč si vybrat digestoře Faber
21.05.2020
Proč si vybrat digestoře Faber
Prvotřídní kvalita odsavačů Faber a dlouholetá tradice jejich prodeje v České republice nám dávají možnost poskytnout na všechny výrobky této značky n... číst celé
NOVINKA  SodaStream Limitovaná Edice Jet Love Raspberry
02.05.2020
NOVINKA SodaStream Limitovaná Edice Jet Love Raspberry
Limitovaná edice Jet Love Raspberry Limitovaná letní edice Love Raspberry je výrobník domácí perlivé vody s prémiovou výbavou laděnou do malinové ... číst celé
X-DIABLO IDEAL (i3-9100F/16GB/SSD 1TB NVME/GTX1650 4GB/W10/RGB)
30.04.2020
X-DIABLO IDEAL (i3-9100F/16GB/SSD 1TB NVME/GTX1650 4GB/W10/RGB)
POŘIĎTE SI VYLADĚNÉ A VÝKONNÉ HERNÍ POČÍTAČE + Herní počítače už dávno nejsou jen pro hráče – užijte si hry s celou rodinou. + A pro náročné hráče n... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

   

Rychlý kontakt

PC Games Group s.r.o.
Varhánkova 1240
588 13 Polná

IČ:07114591
DIČ:CZ07114591

KONTAKTY
Logo
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz